Referenties

Ik ben met Patty in contact gekomen toen ik haar contacteerde voor een openstaande vacature op haar site www.bloomingpersoneelsdiensten.nl. Vanaf het eerste contact heeft Patty mij het gevoel gegeven dat niet alleen haar opdrachtgever, maar ook ik een klant van haar ben. De service die ze verleende was van hoogwaardig niveau. Patty staat op elk moment voor haar kandidaten klaar. Het was me een waar genoegen met Patty te werken en hierdoor kan Blooming Personeelsdiensten zeker aanbevelen.

Marleen Nieuwkamer
Customer Service Supervisor/ Interim Manager Customer Service

“I’ve got to know Patty 3 months ago when she contacted me after I sent a job application.

I had a very good impression from the beginning.
Very professional, full of advises, truly interested to get to know the person..

Had a meeting with her before the actual job interview. Her positive attitude give you lots of confidence, to the point you actually feel you’ve got the job already.

In case I will be looking for a new position in the future I will certanelly contact again Blooming personeeldiensten, due to her professionalism, interpersonal skills and to the high profile of their vacancies.”

Lorenzo Romeri
CT CONSULTRADE

“Patty had a structured approach towards organising me and my activities and an analytical view on the needs of both the employer and me as candidate. She has an extremely high level of time management and setting priorities. Patty was outstanding in preparing me for a 100% score during the interview”

Antonio Holl
ICT Project Coordinator /Trainer / Functional Consultant bij VEGE

Patty van Polen valt op door haar enorme betrokkenheid. Brengt de vraagstelling nauwkeurig in kaart en verzorgt vervolgens de juiste cv’s die kwalitatief goed aansluiten op de besproken functie. Daarnaast is ze gedreven in haar vak heeft een brede kennis van zaken en komt haar afspraken na. In het land van detacheren en werving- en selectie een groot genoegen om mee samen te werken ! Een aanrader.

Peter Gerlach
Algemeen directeur at Adviesbureau BCA

Ik ken Patty als een zeer professionele zakenvrouw die haar vak verstaat. Het werven en selecteren van werknemers kan zij als geen ander. Zij luistert goed en kan de vertaalslag maken naar de praktijk. Voor hoger opgeleid personeel is Patty de aangewezen persoon voor het gehele traject van werven en selecteren.

Monique De Koning
sales consultant

Heb Patty leren kennen als een vakvrouw met passie en volle aandacht voor zowel de kandidaat als opdrachtgever. Prettig en open in het gesprek, aandacht voor details en doelgericht. In haar bemiddeling staat voorop dat beide partijen een klik moeten hebben en zich prettig moeten voelen. Mijn persoonlijk ervaring met de bemiddeling was prettig, zorgvuldig en een bewijs van haar vakman(vrouw)schap. Ook na de bemiddeling blijft ze in contact. In kort een zeer goede ervaring met mijn dank als blijk van waardering.

Ruud Harmsen
Key Account Manager bij KGH Customs Services

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik al snel in contact met Patty. Binnen een dag na mijn sollicitatie nam zij al contact met mij op. Gedurende het traject naar mijn huidige werkgever vond ik haar persoonlijke aanpak zeer prettig en kwam ze altijd haar afspraken na. Zoals al eerder is geschreven had ik ook het gevoel dat we er samen voor gingen en dat gaf mij heel veel vertrouwen tijdens de sollicitatierondes. Ze is een echte professional en ik wens haar dan ook heel veel succes.

Danielle Kampshoff
Groenendijk PGN Bouw

In de stap naar een vervolg in mijn carrière kwam ik in contact met Patty van Polen (MD van Blooming personeelsdiensten). In tegenstelling tot vele collegae in de W&S branche met vergelijkbare trajecten onderscheidt Patty zich in haar zo persoonlijke werkwijze.
Patty is goed bereikbaar of belt/mailt/sms’t direct terug, stelt de juiste vragen, heeft een goed luisterend oor, maakt een evenwichtige en realistische kans/bedreiging analyse en beschikt over een groot empatisch vermogen waarin kandidaten verkeren.
Gaande een traject wordt toenemend waarneembaar dat zij zeer ervaren is in haar Job en geeft je het gevoel dat je samen ervoor gaat hetgeen je zelfvertrouwen geeft en een flinke boost.
Kortom , ik heb Patty van Polen leren kennen als een integere, zeer gepassioneerde en professionele arbeidsbemiddelaar en wens haar zeer aan te bevelen .
Ik wens Patty alle succes in de verdere uitbouw van haar organisatie.

Gerd Mandemaker
Logistics and Supply Chain Professional

Patty is een professional die zich kenmerkt door haar professionele, nauwkeurige, betrouwbare en betrokken aanpak. Patty luistert goed naar de wensen en behoeften van haar klanten en cliënten. Zij speelt daar op een hele leuke en persoonlijke manier op in. Zij praat en werkt met mensen, niet met een nummertje op een rij.
Zij weet door haar aanpak, de juiste matches voor klant en cliënt te maken!

Marjoleine van Welij
RegioPlus Gezond & Zeker communication + projects. Owner Het Roze Wolkje zwangerschaps-, babymassage & babytaaltrainer

Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten heb ik Patty ingeschakeld om mijn CV te restylen en deze meer eigentijds te maken. Daarnaast heeft Patty mij nog wat "Tips en Tricks" gegeven om mijn CV zichtbaar en vindbaar te maken op internet. De persoonlijke, gestructureerde en voortvarende manier van werken door Patty heb ik als erg plezierig ervaren. Toeval of niet maar binnen enkele weken was ik weer aan het werk in een nieuwe uitdagende functie.

Marcel Franken Teamleider Leven & Hypotheken bij SAA Verzekeringen