Blooming Werving & Selectie voor Werkzoekende

Blooming Werving & Selectie werkt graag samen met ambitieuze mensen. Mensen voor wie werken méér is dan een noodzakelijk kwaad. Mensen met een gedegen opleiding, gericht op een carrière op professioneel uitvoerend- of op leidinggevend niveau. Van net afgestudeerde talenten tot en met ruim ervaren professionals die een managementfunctie bekleden.

Als u een vacature aantreft waarop u wilt solliciteren, stuurt u dan per e-mail uw CV vergezeld van een bondige motivatie en een foto. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact opnemen. Zodra er is vastgesteld dat er voldoende aanknopingspunten zijn tussen uw profiel, uw wensen en die van de opdrachtgever, nodigt Blooming u uit voor een persoonlijk gesprek. Daarna volgt het gesprek tussen u en de opdrachtgever. Bij een optimaal resultaat – dat is wanneer u en de opdrachtgever hebben besloten om met elkaar in zee te gaan – wordt u, indien gewenst, geassisteerd tot en met het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst bij uw nieuwe werkgever.

Gedurende de eerste periode dat u aan het werk bent bij de nieuwe werkgever, zal Blooming contact met u en de opdrachtgever hebben om te toetsen of verwachtingen voldoende zijn uitgekomen. Als dit in beide gevallen positief wordt beantwoord, wordt de bemiddeling als ‘geslaagd’ afgesloten.