Blooming HR Advies

Blooming HR Advies adviseert en ondersteunt u met een doelgerichte aanpak bij personele vraagstukken door samen met u het vraagstuk helder in kaart te brengen en daar een resultaatgericht actieplan aan te koppelen. Dat kan een relatief eenvoudige zijn als u bijvoorbeeld behoefte heeft aan assistentie bij het vervaardigen of aanpassen van arbeidsovereenkomsten of bij het samenstellen van arbeidsvoorwaardenpakketten voor uw werknemers.

Ook als u behoefte heeft aan assistentie bij uitgebreidere trajecten zoals het implementeren van een goed werkend functionering-/beoordelingssysteem, het terugdringen van ziekteverzuim, het implementeren van persoonlijke ontwikkelingsplannen, loopbaanbegeleiding, het coachen van medewerkers en managers en het flexibiliseren van arbeid binnen uw organisatie, staat Blooming u graag terzijde. Dankzij jarenlange ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche, is Blooming in staat u te adviseren over de regelgeving, de voor- en nadelen van de verschillende constructies én – niet in de laatste plaats – over de kosten die ermee gemoeid zijn.

Naast uitgebreide kennis en ervaring ten aanzien van personele- en organisatorische zaken, beschikt Blooming over up-to-date informatie en alle mogelijke modellen en formats die passen bij een modern ingerichte HR organisatie.